Családi kirándulások - Magyarországi túrázás - Geocaching - Múzeumok

2015. április 19. 16:30 - lyzX

Legfrissebb szerzeményeink: jelvényszerző túrafüzetek ;)

20150419_153356_resize.jpgBemutatkozó fotó helyett inkább néhány túrafüzetet mutatok be. :)

Menet közben úgyis ki fog derülni rólunk minden, ami lényeges lehet. :) Így most csak pár szóban írnám le magunkat és a blog témáját.

Kisgyerekes (jelenleg 5 és 7 évesek) család vagyunk, akik szabadidejüket szeretik a természeteben, illetve tartalmasan eltölteni. Korábban - a gyerekek korához mérten - elsősorban kisebb erdei sétákat, kirándulásokat tettünk csak; mostanra azonban elérkezettnek láttuk az időt régóta dédelgetett álmunk, az Országos Kéktúra megkezdéséhez. Ehhez az igazoló füzeteket már be is szereztük. :) (Bő 10 évvel ezelőtt, férjemmel már ugyan nekivágtunk a Kéktúrának, akkor viszont egyéb elfoglaltságaink miatt ez félbeszakadt. Mostanra viszont az útvonal is módosult, és az igazolófüzetekből is új kivitelt adtak ki, amit a gyerekek létszáma miatt is bővítenünk kellett, így most új füzetekkel, elölről kezdünk mindent.)
A kéktúrás füzetek mellett néhány egyéb csemegét (ld.: fenti fotón) is beszereztünk, ezek más fajta jelvényszerző kirándulások igazolófüzetei. Mivel munka (iskola, óvoda) mellett nem tudunk folyamatosan túrázni, így szabadidőnkhöz és az időjáráshoz - nem utolsó sorban saját hangulatunkhoz, fizikai állapotunkhoz - mérten próbáljuk mindig kiválasztani a legideálisabb úticélt, távot.
Utazásaink és túráink során előszeretettel keresünk fel geoládákat is. "Kincsesládázni" 3 és fél éve kezdtünk el, elsősorban a magyar geocaching oldal (honlapja: geocaching.hu) alapján keresgélünk, amely néha egybe esik a nemzetközi, geocaching.com oldal rejtéseivel  is. (Saját geoládánk egyelőre még nincs.)

Sok szeretettel köszöntöm az oldalra tévedt Látogatót, remélem, fog találni érdeklődésének megfelelő tartalmat!

Köszönöm, hogy elolvastad! :)
Ha tetszett, kövesd FaceBook oldalunkat is: Természetközel - Closeness of Nature, további érdekes videókért pedig iratkozz fel YouTube csatornámra is!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kirandulo.blog.hu/api/trackback/id/tr717380946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Családi kirándulások - Magyarországi túrázás - Geocaching - Múzeumok
süti beállítások módosítása